Pedikűr

#PEDIKŰR

Novák Mónika

Novák Mónika vagyok, pedikűrös. Örülök, hogy találkozunk, hisz ez azt jelenti, hogy fontos neked a lábad, és annak ápolása. Lábaink visznek minket az utunkon életünk végéig ebben a rohanó világban, ezért nagyon fontos, hogy ezt megháláljuk nekik. A klasszikus pedikűr mellett SPA lábápolás és Callux kezelés is elérhető nálam. Utóbbi egy modern, vegán termékekkel végrehajtott, szikementes lábápolás, melynek nem utolsó sorban isteni illata van.

Ha Te is szeretnél gondoskodni lábaid (sz)épségéről, akkor várlak sok szeretettel. ♥

+36 70 631 6909

Hogy dolgozom?

Mi a Callux?
A Callux egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal
alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél. Gyors, hatékony módja a bőrkeményedések és a száraz repedezett bőr eltávolításának. A kezelés végén tápláló, intenzív hidratáló és hatóanyagokban gazdag krémmel kényeztetjük a lábat a hosszan tartó hatásért.

A SPA kezelések önálló tevékenységek. A kezelés közben tápláljuk regeneráljuk és hidratáljuk a kezelt bőrt megfelelő hatóanyagú készítménnyel. Stressz oldó, lazító és frissítő
hatásuk azonnal érezhető. A BCL SPA kényeztető készítmények az áztatástól a mélyhidratálásig több féle illatban, több féle bőrkényeztetésre lettek kifejlesztve, természetes összetevőkből készültek, melyeknek magas vitamin tartalmuk, extra hidratálást nyújt.

Árak

Alap pedikűr

LEÍRÁS ÁR
Pedikűr
5 000 FT-tól
Géllakkal
+ 3 800 FT
10 perces talpmasszázzsal
+ 1 500 FT
Callux szikementes pedikűr
6 000 FT-tól
Szikével kombinálva
+ 1 500 FT
Géllakkal
+ 3 800 FT
10 perces talpmasszázzsal
+ 1 500 FT
Talp pedikűr (köröm ápolás nélkül)
3 500 FT-tól

Az árlistán szereplő alapár, a láb állapotától függően emelkedhet, nagyobb mennyiségű bőrkeményedés, megvastagodott köröm vékonyítása, benőtt köröm, tyúkszem, mély sarokrepedés kezelése esetén.

Kiegészítő szolgáltatások

LEÍRÁS ÁR
Lábköröm kezelés (lábmanikűr)
3 500 FT-tól
Benőtt köröm / tyúkszem kezelés
1 500 - 2 000 FT/köröm
Lábgéllakk
5 500 FT

Géllakk esetén Swarovski köves díszítés: 10 db benne van az árban, ezen felül 50 FT / db.