Fodrász

#FODRÁSZ

Stefán Viktória

Stefán Viktória vagyok, több mint 10 éve aktív fodrász. 
Frizurák készítése mellett Mikrokamerás fejbőrdiagnosztikával is foglalkozom, melynek során megállapíthatóak a haj, illetve fejbőrproblémák okai.
Esküvői illetve alkalmi frizurák készítése a kedvenceim közé tartoznak. Hamarosan bővül a szolgáltatásaim köre a coccochoco hajkiegyenesitéssel.
A hajszerkezet -újjáépítést, -javító kezelést, ultrahangos és infravörös fényt kibocsátó készülékkel végzem.
Minden hajformázáshoz kizárólag a kíméletes gőzzel működő formázó eszközt használom.
Festék és termékmárka független vagyok. Tapasztalatból tudom, hogy személyre szabottan kell használni a márkákat. Csak olyan terméket ajánlok, melyeket előzetesen már legalább három hajtípuson teszteltem, és jómagam is használom. A növényi vegán hajfestéktől, a színezőkön át a tartós hajfestékekig.

Várok mindenkit szeretettel! ♥

+36 30 776 2153

Hogy dolgozom?

Hajegyenesítés:

Szigorúan fizikai eljárással, hajszerkezet- változás mentesen. Formaldehid és minden károsító, roncsoló hatás nélkül a haj újjáéled, selymes és tartósan egyenes lesz. Tartósságát hajtípustól függően 2-4 hónapig megőrzi. Cocochoco professional.

Mikrokamerás fejbőr diagnosztika:

A hajproblémák gyakori kiváltó oka a faggyúmirigyeket irritáló méreganyagok lerakódása a fejbőrre. Ez a fejbőr egyensúlyának felborulásához vezet. A fejbőr oxigénhiányossá válik, a haj nem jut tápanyaghoz és elvékonyodik, majd hullani kezd. Az OST (Original Scalp Treatment) skalptisztító kezelés visszaállítja a fejbőr egészséges működését. Letisztítja a fejbőrről a szeborreás réteget. Leggyakoribb panaszok: zsírosodó, tartás nélküli, elvékonyodó, gyakori hajmosást igénylő haj.
Ritkuló hajtömeg, hajhullás, kopaszodás, korpásodás, irritált viszkető fejbőr.
Átlagosan 4-8 hét alatt megfékezi az intenzív hajhullást és helyreáll a faggyúmirigyek működése. Újra tartása lesz a hajnak, megszűnik a gyakori hajmosás. Az OST nem tartalmaz toxikus anyagot, irritációt okozó adalékot.

Plex kezelés:

Újjáépíti a haj szerkezetét, regenerálja a sérült hajat, megfékezi a haj töredezését. Hidratálja a fejbőrt. Fényesebb, erősebb hajat eredményez. Hajkötés sokszorosító.
Folyadék formában ráöntöm a teljes hajra. Sapkás dunsztban 20 perc várakozás után leöblítem és második lépésként plex krémpakolást végzünk ismét 20 percig. Ezt szintén leöblítem és jöhet a haj szárítása, a frizura elkészítése. A kezelés gyakorisága függ a haj állapotától, de havonta egyszer javasolt. A kezelés kombinálható a rendszeres hajfestéssel is, így ez a kezelés csak 20 perc többletidőt jelent.

Keratinos ultrahang kezelés infravörös fénnyel:

A keratin a legfontosabb alkotó eleme a hajnak, ez építi fel a hajunk vázszerkezetét. Legfőbb feladata megvédeni a hajat a károsodásokkal szemben. Sajnos instabil anyag, így hőre, savra, lúgra felbomlik pl: festés, szőkítés és hajszárítás során is. Egy speciális eszközzel (Repair Iron) dolgozom be a hajba a krém állagú keratint amit előtte felkenek a hajra. A készülék ultrahang rezgései bejuttatják a hajszálba a keratint amit az infravörös fénnyel lezárok. Az infravörös fény gyógyító hatását az orvostudomány is elismeri. A kezelés kombinálható szintén bármelyik szolgáltatással.

Fejbőrdiagnosztika:

Ahhoz, hogy a hajunk, hajkoronánk egészséges legyen, nem elég csak a hajunkkal foglalkozni, hiszen a legfontosabb része a fej, fejbőr ahol a hajhagymácskák élnek növekednek, fejlődnek.
Ha nincs rendben a fejbőrünk, nem lesz szép egészséges a hajunk sem. Mikrokamerás fejbőrvizsgálattal 1000-szeres nagyításban láthatjuk a problémákat.
– zsírosodás, hajhullás, viszkető fejbőr, gyenge hajszálak, lerakódások…
ezek mind kiszűrhetőek. Sokszor a legegyszerűbb dolgokon kell változtatni, sok esetben elég ha ezekre odafigyelünk, de komolyabb problémákra is megoldást találunk. Akár belső szervi megbetegedések is elbújhatnak a tünetek mögött. Speciális samponokkal és ampullás kúra kezeléssel megszüntethetőek a kisebb problémák. A speciális skalptisztítás rendszerességévei pedig karban tartható a fejbőr normál PH értékének megtartása.

Árak

Fodrászat

LEÍRÁS ÁR
Mosás, szárítás
3 500 - 5 500 FT
Mosás, vágás, szárítás
5 500 - 7 000 FT
Tőfestés
12 500 - 15 000 FT
Teljes haj festése
14 000 - 20 000 FT
Speciális fésűs melír
12 500 - 25 000 FT
Tőszőkítés + festés
15 000 - 25 000 FT
Tőszőkítés + melír
14 500 - 20 000 FT

Teljes haj szőkítése és festése esetén mindenképp szükséges egy személyes konzultáció, illetve a haj állapotának feltérképezése. Az alkalmak száma menet közben csökkenhet, illetve növekedhet, és végül ennek az anyagi vonzata. Minimum 25 000 FT összegtől.