Csapatunk

#TEAM

Csiki Zsüliett

Csiki Zsüliett vagyok, 2017 óta kézápoló, és műkörömépítő.
A bizonyítvány megszerzése után elkezdtem továbbképzésekre járni, és ez ma sincs másképp, hiszen véleményem szerint ebben a szakmában folyamatosan fejlődni kell!
Fontosnak tartom, hogy mindig fel legyek készülve az éppen aktuális trendekre, ezzel mindig újat és újat mutatva vendégeimnek.
Emellett viszont lényeges számomra, hogy ne csak gyönyörű körmökkel távozzanak a szalonból, hanem egy élménnyel is, melyet az itt töltött idő okozott.

Várok mindenkit szeretettel! ♥ 

zsuli
fotoCzegeny

Czégény Brigitta

masszázs

Életem nagy részét diplomás közgazdászként számítógép előtt töltöttem, de rátaláltam arra a tevékenységre amivel másoknak és magamnak is örömöt tudok szerezni. Képzett masszőrként (OKJ gyógymasszőr képesítéssel rendelkezem) hihetetlen jó érzés megteremteni a belső békét és ezáltal segíteni a test és lélek találkozását. Szolgáltatásim közé tartozik a Svéd, Stressz oldó, Arc, Aromaterápiás, Cellulit (narancsbőr elleni), Mézes, Csokoládé és a Csudakéz masszázsok. Célom, a lehető leghatékonyabb technikákkal elérni a vendégek elégedettségét és ennek érdekében folyamatosan képzem magam. Szolgáltatásaim körét ezért a 2020-as évben kibővítettem a Talp és Thai masszázzsal. A különböző masszázstechnikák ötvözésével egyénre szabott kezeléseket is biztosítok.

Keressen bizalommal, frissüljön, relaxáljon és őrizze meg egészségét a csudakezek jótékony hatásával! ♥

Stefán Viktória

Stefán Viktória vagyok, több mint 10 éve aktív fodrász. 
Frizurák készítése mellett Mikrokamerás fejbőrdiagnosztikával is foglalkozom, melynek során megállapíthatóak a haj, illetve fejbőrproblémák okai.
Esküvői illetve alkalmi frizurák készítése a kedvenceim közé tartoznak. Hamarosan bővül a szolgáltatásaim köre a coccochoco hajkiegyenesitéssel.
A hajszerkezet -újjáépítést, -javító kezelést, ultrahangos és infravörös fényt kibocsátó készülékkel végzem.
Minden hajformázáshoz kizárólag a kíméletes gőzzel működő formázó eszközt használom.
Festék és termékmárka független vagyok. Tapasztalatból tudom, hogy személyre szabottan kell használni a márkákat. Csak olyan terméket ajánlok, melyeket előzetesen már legalább három hajtípuson teszteltem, és jómagam is használom. A növényi vegán hajfestéktől, a színezőkön át a tartós hajfestékekig.

Várok mindenkit szeretettel! ♥ 

sviki
uj_kozmi

Karámos Csilla

Karámos Csilla vagyok, kozmetikus. Közel 30éve dolgozom a szakmában. Szeretem ezt a tevékenységet. Az elvem, :“A szépség nem kiváltság”. Szeretném mindenki számára elérhetővé tenni az ápolt és szép arcbőrt. A hagyományos kozmetikát képviselem, modern gépekkel, és minőségi hatóanyagokat. Vannak nálam úgynevezett “gyors segély” kezelések, melyek viszonylag kevés idő ráfordításával látványos megújulás jelentenek. Jean’D Arcell, Thalion és Vagheggi termékekkel dolgozom.

Várom sok szeretettel régi és új vendégeimet! ♥

Novák Mónika

Novák Mónika vagyok, pedikűrös. Örülök, hogy találkozunk, hisz ez azt jelenti, hogy fontos neked a lábad, és annak ápolása. Lábaink visznek minket az utunkon életünk végéig ebben a rohanó világban, ezért nagyon fontos, hogy ezt megháláljuk nekik. A klasszikus pedikűr mellett SPA lábápolás és Callux kezelés is elérhető nálam. Utóbbi egy modern, vegán termékekkel végrehajtott, szikementes lábápolás, melynek nem utolsó sorban isteni illata van.

Ha Te is szeretnél gondoskodni lábaid (sz)épségéről, akkor várlak sok szeretettel. ♥

selfie

A szépségszalon

#BEAUTY SALON

A mi sztorink a Te sztorid

Ha egy nehéz nap után egyszerűen csak megpihennél, finom kávéval, teával, vagy frissítővel várunk. Mi, akik itt dolgozunk a Te szépségedért, a szakmánk szerelmesei vagyunk, így folyamatos képzés és fejlődés mellett számunka is élmény, ami a számodra az. Így lesz a Te sztorid a mi sztorink, és fordítva.

Profi nyugalomsziget Neked

Szépségbutikunkban minden berendezés és felhasznált anyag professzionális – a legmodernebb légtisztító berendezéstől a csúcskategóriás alakformáló gépen át a legkisebb körömdíszítő kristályig. Imádunk itt dolgozni, így mindez, meg a mindig feldobott csajos hangulat garancia arra, hogy bármit is szépítesz magadon, mindig elégedett leszel az eredménnyel. És mi is!

Sok jó elfér...

Műkörömépítéssel kezdtük, és mostanra már teljes körű kozmetikai szolgáltatást is nyújtunk az arctisztítástól, tini-kezeléstől a legmodernebb bőrfeszesítő, vitalizáló és ránctalanító eljárásokig, különféle arc- és testmasszázstól a szőrtelenítésig, így immár teljes a professzionális makeup-fegyvertárunk is.

Szolgáltatásaink

Zsüliett Boutique

Szeretettel várunk Pestszentlőrincen, Budapest XVIII. kerületében minden szépülni vágyót!
Továbbá várjuk üzeneteiteket a Facebook oldalunkon!

made with ♥ | krisztinakun    –    copyright © zsuliettboutique.hu    –    minden jog fenntartva!

made with ♥ | krisztinakun
© zsuliettboutique.hu